ELKO One - en ny produktserie fra ELKO

Man har kanskje aldri tenkt wow om el-materiell - før nå. Nyheten ELKO One setter virkelig prikken over i-en i boligen din. Produktene løfter interiøret rett og slett.

ELKO One termostat og dimmere på veggen

ELKO sin største lansering på 20 år

Nylanseringen ELKO One fra ELKO, er deres største innovasjon på over to tiår. De har utviklet en vakker produktserie med 64 produkter, som er skapt i samarbeid med elektrikere. Produktene legger vekt på kvalitet, design og lang levetid. 

Planlegger du å pusse opp eller renovere?

Produktene passer perfekt til deg som skal pusse opp boligen din. Med flate og fine profiler, og moderne finish sklir de sømløst inn i alle hjem.

Har de gamle lysbryterne dine gulnet eller sprukket opp? Eller kanskje du ønsker innfelt el-materiell? Da er det kanskje på tide å bytte ut med noe nytt og moderne. 

Les mer om dette her: Skal du bytte el-materiell? Her er 5 gode tips 

Rask, trygg og flott design

Den nye produktserien ELKO One er ikke bare raskere og tryggere for elektrikere å installere - den er miljøvennlig og lekker også.

Bryterne har samme pålitelighet som de tidligere seriene ELKO Plus og RS, og bevarer ELKO sin kjente signatur. Designet har tynne, fine rammer som nesten går i ett med veggen. Med en moderne og tidløs look er det ingen tvil om at serien er som skapt for det norske markedet. Produktene passer perfekt til både boliger, små offentlige bygg og hoteller.  

ELKO ønsker å bistå elektrikere med å kunne jobbe enda mer effektivt, og til å forenkle arbeidshverdagen deres. Dette har de løst ved å utstyre de nye stikkontaktene med en ny hurtigklemme.

Endelig er el-materiell bærekraftig

Endelig har vi kommet dit hvor vi kan si at el-materiell er laget med tanke på effektivitet, design OG miljø. Alle de flotte og synlige delene er laget av resirkulert plast. De hvite produktene består av 40 prosent resirkulert materiale, og de sorte produktene av hele 95 prosent resirkulert materiale

I tillegg selges ELKO One-serien uten unødvendige enkeltrammer, som reduserer svinn og bidrar til å spare miljøet for ca. 25 tonn CO2 årlig. 

ELKO One svart dimmer montert på vegg i moderne kjøkken
ELKO One hvit bryter på grønn vegg
ELKO One svart bryter på kjøkkenvegg
ELKO One svart Stikkontakt på moderne kjøkken med marmorøy

Produktserien ELKO One passer sømløst inn i alle interiør, og du kan tilpasse etter ditt behov - det finnes tross alt 64 kombinasjoner!

"Vi er veldig stolte av å ha levert stikkontakter, lysbrytere og annet elektromateriell til det nordiske markedet i 79 år. I dag finner du produkter fra ELKO i de aller fleste norske hjem, og jeg er sikker på at ELKO One vil bli høyt verdsatt av kunder som er opptatt av trygge, bærekraftige og estetisk fine produkter", sier Geir Arne Erikstad, Vice President i ELKO AS.

ELKO-One-dobbelstikk stikkontakt
ELKO One Enkel stikkontakt

Produktene er utviklet av elektrikere, og tilpasset deg og ditt hjem! Bilder: ELKO

Smarte og trygge løsninger til riktig pris

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å finne de beste løsningene for deg og dine behov.